Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Jag har blivit lite hängig nu så håller tummarna att jag mår bättre snart.. terapi idag som jag vill gå på, föräldramöte ikväll mm. När det är stressigt går jag ut i naturen eller går ut och går en sväng för att varva ner. Det hjälper oftast.

Erbjuder nu tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som kommer damsuga ut negativitet och balansera era energier.

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal. Uppdateras efter hand.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar – lämna resten, tack

Du känner dig väldigt uppgiven och ledsen idag pga vissa lögner och svek. Det ser ut som en person har lurat dig och utgett sig för att vara någon hen inte är vilket gör att du ifrågarsätter det mesta idag. Det känns även som om du har tappat tilliten lite grann just nu och det är okej att känna så. Några tycker att du ska rycka upp dig, men sörj det som hänt. Var ledsen.

Det finns en vilja att komma framåt och ta tag i något du vill göra, men du känner att du sitter fast lite grann som skapar en viss frustration. Du är inte van att behöva vänta, men idag är det stopp. Det behövs lite mer balans först och det ser även ut som om du måste fundera lite mer på hur du ska göra verklighet av din plan eller tanke du har.

Det ser ut som om du kommer höra från en person som du inte hört av på ett tag. Denna person är äldre än dig och mycket karismatisk o envis. Hen är en person som är ganska envis och gillar saker på sitt sätt så det kan ha skapat vissa motsättningar förut.

Du behöver kommunicera idag och vara tydlig med andra om vad du vill och tänker. Det finns en del val runt dig, men det är viktigt att du verkligen inte tvekar här. Om du inte vet är det bättre att säga det än att låtsas som om du vet.

Kram Erika

 

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

  1. Erika Grahn skriver:

    Idag stämmer det helt in på mitt liv. Får se när kvällen kommer om min intuition stämmer ☺️ behöver få balans igen så jag orkar tyda korten riktigt, har varit i obalans ett tag nu? ber mina guider om hjälp ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *