Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Måndag. Denna vecka kommer jag blogga när jag hinner med och ofta hinner jag ju med varje dag, men vill iaf säga till utifall jag inte gör det.

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det finns hemligheter eller saker som inte kommit fram än gällande en yngre person i ditt liv. Denna person är mycket attraktiv, karmismatisk och är otålig. Ni kan ha en fysisk relation, men det finns saker ni behöver prata om och komma överens om som ni inte gjort än.

Det finns flera val runt dig idag och det är viktigt att vara medveten om att allt som glittrar inte är guld. Några av dessa möjligheter är inte så bra som de verkar och du behöver vara försiktig och eftertänksam. För några handlar det om att våga se saker som de verkligen är och inte ignorera vissa tecken för på så sätt vet du vad som behövs göras och du kommer kunna röra dig framåt.

Det ser ut som som om du kommer återförenas med en själsfrände. Du och hen har varit separerade i några månader eller tom år, men nu så är det dags. Det kan vara värt att höra på vad denna person vill säga dig innan du bestämmer dig för vad som är vad. Ibland händer det saker i våra liv som gör att vi måste ta ett steg tillbaka, men det betyder inte alltid att vi är nöjda eller att vi vill utan att vi måste och så känns det mella dig och denna person.

Kram Erika

 

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *