Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Universum stängde en dörr för mig, men efter några dagar öppnades en ny dörr <3 Detta var en positiv överraskning så jag tar tacksamt emot detta och har tillit till att det blir bra.

Erbjuder transformerande samtal där du får möta din guide och få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv.
Det tar ca 45 min och du behöver vara ostörd under denna tid.
Du kommer befinna dig i ett avslappnat tillstånd hela vägen samt i slutet av samtalet kommer jag berätta vad jag fick till mig, uppmärksamma mönster o besvara ev frågor. Skickar även healing. Kostnad 300 kr.

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du vill uppleva frid och frihet samt att du vet vad du önskar dig mest av allt. Du vill gå från mörker till ljus och känna harmoni, men det ser ut som om du inte riktigt tror på dig själv och du upplever inre konflikter. Du är trött på att kämpa och du vill framåt, men du behöver ta en paus och ge dig själv en klapp på axeln. Var inte så hård mot dig själv och fira alla framsteg du gör.

En situation kväver dig eller får dig att känna dig uppgiven, men du behöver ha tillit till din kraft och styrka nu. Du behöver stå på dig nu och verkligen köra ditt race och strunta i vad andra tycker och tänker. Våga ta risker för det finns mer därute som du är redo för.

Det ser ut som om en äldre person vill att du väljer mellan två olika alternativ eller så ställs du inför ett ultimatum idag. Du har inte alla svar som du önskar, men välj det som känns mest rätt.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

10 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

  1. Monika skriver:

    God morgon!
    Tack för budskapet, läser dem varje morgon och tycker att det ger mig en bra start på dagen och att jag får tid att reflektera över mig själv. 🙂
    Önskar dig en riktigt fin fredag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *