Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Igår hade jag/vi vår andliga träff och det var spännande och intressant, men några nya ansikten. Om du bor i Falun och är intresserad av en andlig träff så hör av dig till mig.

Det är så roligt att det är så många som läser mina budskap och kommenterar – tack. Tack till dig som ger mig förtroendet att vägleda, guida och hjälpa dig för en stund.

Erbjuder transformerande samtal där du får möta din guide och få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv.
Det tar ca 45 min och du behöver vara ostörd under denna tid.
Du kommer befinna dig i ett avslappnat tillstånd hela vägen samt i slutet av samtalet kommer jag berätta vad jag fick till mig, uppmärksamma mönster o besvara ev frågor. Skickar även healing. Kostnad 300 kr.

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du är rädd att visa dina känslor då du har blivit sårad eller avvisad förut när du gjort det förut, men nu är en annan tid och en annan dag. Det är viktigt att du vågar visa dina känslor för det är en del av dig och du behöver visa vem du är nu. Det är dags att andra får ta del av dina känslor och tankar. Om någon inte gillar det är det deras problem och inte ditt. Du är bra som du är!

Du behöver fokuser inåt nu, ta fram den där kämparandan du har inom dig. Du står inför ett val idag och du behöver ta dig förbi vissa hinder för att komma framåt, men du kan och vet precis vad du behöver göra. Du behöver lita på dig själv. Du har hela världen till ditt förfogande så använd din kraft på rätt sätt.

Du kommer få ett meddelande idag som du väntat på rörande karriär eller kärlek. När det gäller arbete så ser det ut som om du kommer få det jobb du väntat på eller ett positivt besked rörande ditt nuvarande arbete. Det ser ut som om detta kommer ge dig ny energi och kraft.
När det gäller kärlek handlar det om att du kommer få ett meddelande från en person du känner dig attraherad av och ni har en väldigt stark sexuell energi. Det ser ut som om hen inte är redo för en relation, men en fysisk sådan. Det är nu upp till dig om du vill eller inte. Kompromissa inte om dina känslor och vad du vill här utan gör det som känns helt rätt för DIG.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

1 svar på ”Dagens budskap torsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *