Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Det blir nog budskap imorgon också. Jag trodde inte att jag skulle orka eller hinna, men det ser visst ut som jag gör det.

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det finns något nytt runt dig som tar sin början och detta är något du väntat på ett tag och du har undrat om det någonsin kommer hända, men nu så behöver du inte vänta längre. Detta har inte kunnat komma till dig tidigare då du inte varit redo. Det ser även ut som om detta kommer få dig att blomma och känna dig hel/hemma.

Du behöver göra ett val när det gäller kärlek. Det finns en person runt dig som du har en stark kemi och attraktion till, men ni sitter fast och du behöver bestämma om du vill stanna/lämna, jobba/ge upp. Ett val behövs oavsett och det blir värre ju länger du drar ut på detta. Bara för att det finns kemi och attraktion betyder inte det att detta är vad du behöver just nu om du inte mår bra i detta, men fråga dig själv vad detta beror på eller hur det kommer sig.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

8 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

 1. Sofi Ljungkrantz skriver:

  Godmorgon fina Du!
  Vill bara tacka för dina budskap. Läser dem jämt. De får en att tänka till för man tar så mycket för givet ibland, allra helst när man mår lite dåligt. Man får tunnelseende på nåt sätt. Hoppas innerligt att du hinner med denna sida men ta vara på dig.
  Kram och ha en riktigt skön dag.

 2. Thayna Silva skriver:

  Hej
  Den första meningen kunde jag känna igen mig i så därför tänkte jag beställa Din väg
  Jag frågade på förra inlägget vad det innebär men fick inget svar .. men det är säkert värd att beställa den 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *