Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Jag hann med ett litet budskap idag.. trots att det är fulltupp idag. Jag ser fram emot den andliga träffen senare ikväll 🙂 Spännande och utvecklande.

Tack till dig som kommenterar, gillar och delar min sida, följer mig på diverse plattformar, feedback och fina ord. Det betyder så mycket för lilla mig. Tackar ödmjukast för möjligheten att få vara en del av ditt liv för en liten liten stund <3

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om du kommer hitta eller inse något idag som har med din egen lycka att göra. Några inser att det går att vara lycklig och singel eller så handlar det om en vilja att vara självständig och verkligen ta vara på den möjligheten som finnns i det. Det finns känslor och tankar kring lycka idag. Det finns inget rätt eller fel här som du redan vet utan allt handlar om vad du vill och vad som får dig att må bra.

Det kommer klarhet till dig, men det betyder att du måste våga ta en time out och verkligen vara i dina känslor och tankar och inte bara köra på. Det finns svar i tystnaden och det är viktigt att du verkligen får klarhet först innan du fattar beslut angående andra personer. Du är inte ensam i allt detta utan universum stöttar dig.

Du kommer nå framgång med något projekt idag. Du behöver inte oroa dig för du kommer ro detta i hamn så tro på dig själv precis som andra gör. Låt inte dina hjärnspöken stoppa dig idag. Du är kapabel och kunnig. Du kommer få den där balansen du vill ha eller närma dig den.

Kram Erika

 

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 svar på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *