Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Jag hann med ett litet budskap idag också. Imorgon får jag se hur det blir då jag har fullt upp samt att det blir bokskrivande imorgon också.

Tack till dig som kommenterar, gillar och delar min sida, följer mig på diverse plattformar, feedback och fina ord. Det betyder så mycket för lilla mig. Tackar ödmjukast för möjligheten att få vara en del av ditt liv för en liten liten stund <3

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om det kommer komma fram något idag rörande en själsfrände som du har kontakt med eller lever med. Det är dock bra för då får ni en chans att prata om detta och du kan bemöta detta så att ni kan röra er framåt igen. Ni har alla möjligheter att förbättra er situation här så ta tag i detta.

Du behöver röra dig framåt och lämna vissa saker bakom dig. Häng inte upp dig på detaljerna utan se helheten här. Det ser även ut som en flytt nära vatten eller en resa nära vatten är vad som behövs, men det kräver att du har tålamod och verkligen gör det som krävs för att det ska bli så. Du har det so krävs för att få dina vilja igenom och röra dig förbi blockeringar så det är bara att tuta och köra.

En person som är äldre än dig påminner dig om det förflutna idag som gör att du inte riktigt känner dig så glad som du vill. Det ser även ut som om det finns vissa besvikelser eller fokus på att det vara bättre förr pga en annan person, men se istället det du har och var i nuet.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

6 svar på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *