Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Måndag igen. Det är fint med en ny dag och allt vad det bjuder på. Sjukhus och möten idag. Dock inte för mig, men jag följer med ♡ Hoppas att du har en bra morgon och njuter av en god frukost. Önskar dig en fortsatt fin dag.

Vore oerhört tacksam om du vill dela och gilla min sida
www.facebook.com/tarotangelslove
Jag kommer även börja med min podd detta år. Jag har även ett IG konto: tarotandangelslove

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Idag är det möjligheternas dag. Fundera på vilka möjligheter som finns runt dig och hur du bäst använder dessa till din fördel. Det ser ut som om en nu möjlighet presenterar sig för dig idag och det är bara att tacka och ta emot.

Det ser ut som om det kommer in ett eller flera tecken idag som har att göra med en nystart för dig. Det ser ut som om du har försökt att manifestera något för ca 6 månader sedan som du nu börjar se resultatet av även om det inte går så fort som du önskar, men att få vissa tecken och klartecken gör så att du känner dig mer hoppfull.

Det ser ut som om det finns ett behov av healing mellan dig och en yngre person. Denna person är väldigt pålitlig och lojal, men vääldigt eftertänksam vilket har gjort det svårt för dig stundtals. Om inte så kan det handla om att det finns en önskan som slår in idag och detta är kopplat till en annan person som kan vara oxe, jungfru eller stenbock.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *