Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Det blev inte riktigt som det var tänkt igår, men det blev bra ändå 🙂 Det finns en mening med allt som vi oftast ser eller förstår senare så det är bara att ha tillit.. Tillit och tålamod var två ord som triggade mig förut. Nu vet jag att det är en nödvändighet även om det är utmanande ibland.

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du känner dig trött och uppgiven som om du inte kommer framåt, men det gör du. Ett steg i taget och var snäll mot dig själv. Du kommer hitta balans inom något område eller del av dig själv idag. Det ser även ut som om en konflikt kommer att lösas, men det kräver lugn samt tålamod efteråt och ta en time out från detta.
Det ser även ut som om du behöver ta ansvar idag vare sig du vill eller inte för en situation kräver detta.

Tvillingsjäl energi runt dig idag. Det ser ut som om några få äntligen kommer höras eller träffas idag. Det ser ut som om detta är något du väntat ett tag och att du fokuserat inåt väldigt mycket och varit väldigt medveten om din energi samt att du behövt mycket tid för dig själv. Ta emot detta idag och kom ihåg att bara för att ni ses eller hörs betyder inte att arbetet är klart utan resan fortsätter i kärlekens tecken.

Det ser ut som om det finns tal om resa idag, en fysisk eller andlig resa. Det ser även ut som om du inte rikigt är det du ska än för du behöver avsluta något innan du är redo. Du känner dig redo, men universum säger vänta.
Om det handlar om en fysisk resa så är detta något du planerat och väntat på ett tag. Det ser ut som om det handlar om en resa utomlands till värmen.

Kram Erika

 

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 200 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

  1. Leischa skriver:

    Tack så mkt, tvillingsjälsenergin finns här runtom som det känns men är inte på det klara än var vi är och står🙏💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *