Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Första andluga träffrn ikväll. Spännande och roligt. Hör av dig om du vill vara med. Det i Falun 18-?

Den senaste tiden har det varit fullt upp och jag känner att jag behöver vila lite grann igen så jag kommer inte blogga lika mycket nästa vecka. Paus behöver vi alla ibland och nu är det min tur <3 Lyssnar du inåt och är bra på att sätta gränser?

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det finns känslomässig besvikelse runt dig idag. Det ser ut som om det inte riktigt blev som du ville eller hade tänkt dig och att du behöver sörja. Dock ser det ut som om du kan få vissa svar eller klarhet runt detta idag.

Det ser ut som om du inte riktigt vet vad du vill eller vad som är bäst för dig idag då det ser ut som om det finns två olika alternativ. Det är dock bättre att se över vad du behöver idag och vad du kan göra för att komma närmare ett beslut så det kan vara klokt att fundera på vad som får dig att må bra.

Du har alla förutsättningar för att lyckas med någonting idag och det kommer kännas som en känslomässig vinst eller seger, men det kräver samarbete och att alla gör sin del och tar ansvar. Det ser även ut som om någon kommer vilja samarbete eller kommunicera med dig och är villig att ta ansvar känslomässigt vilket gör så att ni kan röra er framåt. Det kan också betyda att det finns ett behov av hjälp eller terapi för dig och någon annan så att ni ska må bättre.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 200 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *