Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Idag kommer mamma och ska hjälpa oss lite grann och så vill hon träffa mina hjärtan också <3 Först ska jag jobba. Den senaste tiden har det varit mycket jobb så tack till dig för förtroendet och möjligheten.

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om du kommer bli sambo med någon eller funderar på att flytta med din partner till något nytt. Det ser även ut som om det rör sig framåt mellan dig och en själsfrände idag då ni har en bra grund och det finns även en frihet inom relationen där ni båda kan växa och fokusera på era individuella intressen. Om du ska flytta så kommer det in en själsfrändei ditt liv i sammaband med detta.

Det ser även ut som om vissa saker och illusioner rasar runt dig, men detta är för att du ska få nya perspektiv och någon aha upplevelse om någon situation eller person runt dig. Det finns även begränsade tankar som du behöver ändra. Det ser ut som om detta kommer vara smärtsamt, men behövligt för dig så ta emot.

Du kommer nå framgång idag eller få någon vinst på något sätt, men det har krävts styrka och du kommer behöva fortsätta att vara stark för att kunna ro detta i land helt och hållet. Du har det som krävs för att göra detta så lita på dig själv och ge inte upp.

Kram Erika

 

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr
Transformerande samtal, 300 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *