Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Tisdag och terapi för mig vilket är skönt. Det är så skönt att prata av mig och läka mitt inre barn som delvis har med min ångest att göra. Vad ska du göra idag förutom jobb och alla måsten?

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du behöver öppna ditt hjärta idag och visa empati och förståelse för någon situation eller person. Denna person vet inte hur hen ska göra annorlunda och det finns en osäkerhet hos hen så försök visa hen något nytt och det krävs att du lägger ner stridsyxan ett tag..

Själsfrände energi idag så antingen lever du med din själsfrände och ni har ett väldigt starkt band, men att du ibland fungerar på om det ska vara såhär utmanande ibland och ja.. ni ska lära er saker och utvecklas.

Du har väntat på en yngre person som har sitt hjärta men denna person har inte varit redo att ge av sig själv än, men idag kan du få ett meddelande eller så kommer något din väg från universum som gör att du förstår att det är ett tecken angående denna person.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr
Transformerande samtal, 300 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *