Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Jag hoppas du har haft en fin helg och att du har fått en bra start på denna måndagen. Ny vecka och nya tag – härligt!

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar, smycken, stenar, healing, samtal mm.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten

Det ser ut som om du behöver möta dina rädslor idag så att du kan ömsa skinn. Cykler går mot sitt slut och du kan uppleva förändringarnas vind idag. Det ser ut som om du genomgår en transformation nu och det är utmanande, men det kommer vara värt det. Se på dig själv med kärlek. Du är redo att möta dina rädslor för det är dags att komma vidare nu. Det är jobbigt. men när du släpper dina rädslor kommer du må bättre. Du kommer känna ljuset och kärleken.

Du uppmanas att se bortom vad det blotta ögat kan se. Det finns mer här som du inte ännu ser. Gå inåt och och följ din intuition här. Det är viktigt att inte planera för mycket idag utan ta det som det kommer. Det är även viktigt att styra dina tankar och tänka positivt. Det ser ut som om du kommer få tecken idag från universum så tacka och ta emot.

Det kommer in kommunikation idag från något du trodde inte ville höra av dig eller ha kontakt med dig. Det ser ut som om denna person har byggt upp en skyddsmur runt sig, men framför allt sitt hjärta, men nu känner hen att han är lite mer öppen för kontakt. Det kan även handla om att du har haft en skyddsmur kring ditt hjärta, men är nu mer villig att kommunicera med något.

Kram Erika

 

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr
Transformerande samtal, 300 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *