Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Fredag och snart helg. Jag hoppas det blir fint väder så att vi kanske kan bada. Jag ska även försöka hinna med att skriva på min bok. Vad ska du göra i helgen?

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om du pratar om en resa eller ska ut och resa idag eller imorgon och det ser ut som en äldre person har en koppling till detta så det kan handla om en förälder du ska träffa eller så ska du resa för att träffa din partner eller så reser du och din partner tillsammans till landet eller utomlands. För någon handlar det om en inre resa och du kommer inse vad som inte längre hjälper dig utan stjälper dig istället.

Det finns även tankar på detta med stabilitet och samboskap/familj idag. Det ser ut som det finns prat om att flytta eller flytta ihop med någon. Denna person är något yngre än dig, men väldigt drivande och envis. Det ser även ut som om det behövs engagemang och att någon tar tag i detta.

Det finns en nystart kring dig idag. Det ser ut som om du behöver kombinera dina tankar med handling. Du har allt du behöver för att göra det du vill och börja om från början med något så tveka inte utan tro på dig själv!

Kram Erika

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr
Transformerande samtal, 300 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *