Dagens budskap onsdag

Hej fina du <3

Funderar lite på detta med min podd. Är det något särskilt du vill att jag ska ta upp eller prata om? Kommentera gärna isf. Inriktningen är andlighet, men kommer även prata  om ångest och adoption.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Idag vill universum först uppmärksamma detta med sanning. Dina ord behöver matcha din sanning så säg inte bara något för att utan säg då istället ingenting. Om andra säger osanningar så svara med din sanning och var sann mot dig själv och andra.

Du behöver ha tålamod och tillit idag. Det ser ut som om det kommer komma till dig vid rätt tidpunkt och detta är inte idag. Du behöver låta universum göra det som behövs här så att du kan få det resultat du önskar. Det är viktigt att du tar ett steg tillbaka nu och be universum om ett tecken när tiden är rätt.

Ett eldtecken(vädur, lejon eller skytt) har ett finger med i spelet när det gäller en dröm du har. Det ser ut som om hen är mer drivande och du kan hänga på här och låta hen leda en stund.
Det kan även vara så att det behövs healing runt dig och ett eldtecken då ni inte riktigt är överens, men försök se era olikheter som något positivt istället för att det ska vara något fult eller jobbigt. Fundera på vad ni kan lära av varandra istället.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr
Transformerande samtal, 300 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *