Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Tisdag och terapi idag. Det ska bli så skönt att få prata av mig lite. Det var en månad sedan sist pga semestertider. Min psykolog kommer gå i pension snart och en del av mig vill skrika “neeeej”… Jag vet att jag skrivit det förut, men är tacksam för honom.

Missa inte min andliga grupp i Falun som startar den 4/9 kl 18-20 i Norslund (Triangelgården). Fika kommer finnas till självkostnadspris. Senare kan det även komma att finnas lättare middag om så önskas. Skicka mejl vid intresse.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det förflutna kommer upp idag igen, men idag handlar det om reflektion och läkning. Det ser ut som om du behöver hitta något svar och det krävs att du dyker ner i ditt förflutna även om det känns jobbigt, men du kommer hitta det du söker och du kommer få större förståelse för dig själv. Regressionsterapi kan vara klokt om det handlar om tidigare liv. Det kan även vara så att en skytt har vissa svar angående det du frågor om eller så kommer en skytt höra av sig till dig gällande det förflutna.

Det ser ut som om du vill röra dig framåt och verkligen agera, men att du inte riktigt kan än då du är ganska slut. Även fast du är slut försöker du stånga dig fram, men det är bättre att ta ett steg tillbaka och vila lite grann och sedan ta nya tag.Du är verkligen beredd på att möta alla utmaningar och du är inte rädd för att jobba, men som sagt inte hela tiden..

Det ser även ut som om du har turen på din sida idag. Det handlar även om expansion och förändringar. Det är som om allt du gör kommer gå din väg idag.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr
Transformerande samtal, 300 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *