Dagens budskap fredag

Hej igen <3

Skönt med fredag då jag har varit så otrolig trött den senaste tiden så jag ska vila i helgen och träffa en vän.

Jag har inte kunnat ha transformerande samtal denna sommar som jag ville pga barn så kommer börja med detta efter den 20/8 så om du är intresserad än mejla mig så får du en tid av mig. Dessa samtal är bra om du känner att du sitter fast eller om du har en känsla som fölföljer dig. Det kommer ske över skype eller messenger och du behöver vara närvarande då du blir guidad av mig för att förlösa vissa känslor samt att läka. Det kommer ta 45 minuter och kosta 300 kr.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Ett meddelande från någon som bor utomlands når dig idag. Detta är en person du känner eller har haft kontakt med förut. Denna person har något viktigt att säga dig eller så är det en kärleksförklaring som kommer din väg. Det finns en stark passion och attraktion mellan er och ni skänker varandra mycket glädje.

Ett projekt eller samarbete med någon börjar ta form. Det är viktigt att ni är ärliga med varandra under detta samarbete för kommunikation är nödvändigt om ni vill ro detta i hamn. Det är viktigt med kompromiss och låta er vision vara er drivkraft. Ta vara på era styrkor och låt er inspireras.

Du behöver stå upp för dig idag och sätta gränser på ett hälsosamt sätt för det kan komma en utmaning din väg idag. Du vet vad du behöver göra och det är viktigt att använda denna kunskap på ett bra sätt. Det ser även ut som om det finns ett behov att ta tag i saker och inte skjuta upp detta.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *