Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Redan torsdag.. På måndag är det skolstart igen. Mina barn är måttligt glada om jag säger så. Min äldsta kommer få betyg i år och jag är emot detta väldigt mycket. Betyg för att sålla ut och skilja på folk och folk. Gillar det inte alls. Som tur är så bryr hen sig inte så mycket om detta just nu. Vi har alltid sagt att så länge hen försöker och gör sitt bästa så är det bra nog.

Jag har inte kunnat ha transformerande samtal denna sommar som jag ville pga barn så kommer börja med detta efter den 20/8 så om du är intresserad än mejla mig så får du en tid av mig. Dessa samtal är bra om du känner att du sitter fast eller om du har en känsla som fölföljer dig. Det kommer ske över skype eller messenger och du behöver vara närvarande då du blir guidad av mig för att förlösa vissa känslor samt att läka. Det kommer ta 45 minuter och kosta 300 kr.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om du har många bollar i luften. Det finns ny energi här och det är positivt för dig. Det behövs dock balans under dagen och det ser ut som om det kommer förändring din väg. Ditt liv förändras hela tiden och det är bara att hänga med i det som sker. Du är ambitiös och kreativ idag eller du kommer få användning av dessa sidor/egenskaper idag.

Det ser ut som om det finns en person i din närhet som påverkar dig mycket idag. Denna person är väldigt envis, energisk, attraktiv och vill gärna ha saker på sitt sätt. Det kan även vara så att du behöver agera idag för att få den utgång du vill ha och inte sitta och rulla tummarna och vänta.

Någon kan komma tillbaka i ditt liv idag eller så kommer hen kontakta dig igen. Det ser ut som om denna person är mer balanserad nu och inte lika hetsig eller obalanserad.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *