Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Tiden rusar iväg och det känns verkligen som hösten är på ingång. Hösten är en fin årstid tycker jag och har sin tjusning precis som alla andra årstider.

Jag har inte kunnat ha transformerande samtal denna sommar som jag ville pga barn så kommer börja med detta efter den 20/8 så om du är intresserad än mejla mig så får du en tid av mig. Dessa samtal är bra om du känner att du sitter fast eller om du har en känsla som fölföljer dig. Det kommer ske över skype eller messenger och du behöver vara närvarande då du blir guidad av mig för att förlosa vissa känslor samt att läka. Det kommer ta 45 minuter och kosta 300 kr.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du har en önskan angående kärlek och det ser ut som om detta kan hända idag. Det finns också en ny känsla kring dig. Om inte så ser det ut som om det finns en relation som blommar eller så tar ni nästa steg på något sätt. Vad det än är så är det positivt.

Det förflutna påverkar dig idag genom tankar och/eller så triggar en händelse igång vissa minnen. Det kan även vara så att någon från ditt förflutna kommer tillbaka in i ditt liv efter ett halvår eller mer. Bara du kan bestämma vad du vill göra, men tänk på att ni inte är desamma längre.

Du tänker mycket på materiell trygghet och säkerhet samt vad det egentligen innebär. Det finns vissa konflikter inom dig om du ska plugga eller göra något annat, men sedan så har du faktiskt ett bra jobb och en stabil inkomst. Du känner dock att du vill göra något annat eller att du har mer att ge. Du kan om du vill för det ordnar sig.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *