Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Jag kommer inte blogga mer under helgerna som det ser ut nu då jag behöver vila också. Imorgon har jag ledigt, och någon dag framåt. Jag kommer ha 1-2 dagar ledigt nästa vecka också. Pga att vädret inte ser så fint ut har jag ändrat lite i mina semesterplaner.

Andlig cirkel/träff i Falun i september. Där vi träffas en gång i veckan för att dela erfarenheter, umgås och träffa likasinnade. Fika kommer finnas till självkostnadspris. Kan bli olika teman och lite meditation också. Mejla vid intresse.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten -tack

Det ser ut som om en ny relation kan ta fart idag eller att en befintlig relation fördjupas och/eller förnyas på något sätt. Det är nödvändigt att kompromissa om något för på så sätt hittar ni balans och partnerskap. Det ser ut som om det kan vara fördelaktigt att höra av sig till någon du saknar idag också vare sig det är en vän, ex eller familjemedlem. Var i känslorna och acceptera det som kommer upp.

Det ser ut som om det kan komma in ett partnerskap eller om du har eget kan det vara lönt att se över detta med samarbete. Detta kan öka dina intäkter och även ge dig nya kunder/klienter.

Det ser ut som om det finns en självisk energi kring dig idag. Det är okej att tänka på dig själv och sätta dig själv först, men se till så att du gör detta på ett ödmjukt sätt. Det finns någon runt dig som känner att du trampat hen på tårna.. Ta ansvar för dina handlingar idag och om du gjort fel be om ursäkt, men be inte om ursäkt för den du är!

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra) Min själsfrände 2, 370 kr (Tittar på när ni kommer träffas, vad hen söker hos en partner, vart hen finns, framtida relation, personlighetsdrag, hens svagheter/styrkor samt rädslor)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *