Dagens budskap

Hej fina <3

Det ska bli skönt med ledighet och semester from imorgon. Det blir något till budskap denna vecka, men ska mest njuta och bara vara.

Min man och jag firade 10-årig bröllopsdag förra veckan och jag är stolt över oss och hur långt vi kommit.Tacksam för hans stöd och hjälp även om han inte alltid håller med mig så har han ALLTID trott på mig.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/ Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du har jobbat en hel del med dig själv de senaste veckorna och du kommer få större insikt eller ett genombrott idag. Njut av det du åstadkommit. Du är stark och målmedveten idag. Det gäller att inte gå för fort fram eller vara för otålig. Du kommer dit du ska.

En man kan få en betydelsefull roll idag gällande dina känslor eller läkning. Det ser ut som om denna person kan hjälpa dig utan att han vet om det så tacka och ta emot den hjälp som kommer din väg.

Ett kärt återseende väntar dig idag och det kan handla om en kollega du inte träffat på länge, familj/släkt, partner eller ex. Vem det än är så är detta en möjlighet till glädje och kärlek, även förlåtelse.

Kram Erika

För bokningar av läggningar och healing kontakta mig på tarotandangels@yahoo.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *