Dagens budskap

Hej fina <3

Jag kommer ha lite semester nästa vecka istället för sista veckan i juli samt första veckan i augusti. Det går bra att boka läggningar under tiden, men inga svar kommer förrän jag är tillbaka. Det blir även mindre bloggande nästa vecka.

Igår hade jag och mannen 10 årig bröllopsdag! Tänk vad fort det går.. Vi avlivade också vår fina katt Zelda så det blev många tårar här hemma, men snart är hon här på besök. Min son (medial) väntar på att få leka med henne igen.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/ Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Samarbeten och projekt blir viktiga. Det ser ut som om det är viktigt att hitta en gemensam ståndpunkt gällande arbete, men även relationer. Gör ditt bästa och ge på ett sätt som gynnar alla. Det kan även vara så att du behöver be om lite extra hjälp idag.

Det finns känslor som du inte bearbetat och det förflutna tar mycket utrymme idag. En känsla av att det var bättre förr tar över för några idag. Det förflutna skapar blockeringar och du ser inte riktigt vad du har här och nu. Det är viktigt att ta en titt på verkligheten som den är.

Ett meddelande som skapar lugn eller kaos känslomässigt. Du kan få ett meddelande som du inte vill ha, men detta kommer ge dig en knuff i rätt riktning. Om du får ett meddelande du vill ha så är det bara att tuta och köra.

Kram Erika  
Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra) Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans)
Meddelande från andra sidan (ett meddelande från nära och kära på andra sidan) 125 kr. Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *