Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Idag är det sjukhusbesök samt tandläkaren. Jag har en sådan enorm tandläkarskräck pga en händelse i min barndom som inte hjälpte om jag säger så. 

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/ Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Vilken spänannde dag du har framför dig. Det ser ut som om det kommer in ett romantiskt meddelande från en yngre person som verkligen får ditt hjärta att slå fortare. Denna person är väldigt romantisk och in touch med sina känslor. Det kan även handla om ett meddelande från en yngre familjemedlem som behöver hjälp och råd angående kärlek och känslor.

En resa står på schemat och det handlar om att du planerar en resa eller ska resa idag. Denna resa går till ett varmare land och det finns mycket passion angående detta. Det ser även ut som om detta är en nystart för dig på något sätt så ta emot det som kommer din väg.

En önskan går i uppfyllelse idag. Det ser även ut som om någon kan få veta att du är gravid eller så är det någon i din närhet som är gravid. Det kan även handla om att du kommer inse att du läkt eller återhämtat dig från något du inte trodde du kunde göra nu.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra) Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans)
Meddelande från andra sidan (ett meddelande från nära och kära på andra sidan) 125 kr.
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *