Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Det är lite sjukstuga här, men ska iaf ta mig till min psykolog idag då det behövs. Jag är så tacksam att jag hittat rätt för det är guld värt. Idag är också en speciell dag, min pappas födelsedag. Han är med mig från andra sidan och vi för Se på vårt sätt. Kärleken till dig pappa är och förblir densamma. Tack för att du finns med mig och min familj ♡

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb) FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/ Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)
 

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Något blev inte som du tänkt dig idag och det leder till att du känner dig besviken och sårad. Det känns som om en katastrof nu. Varje besvikelse är dock ett tillfälle at lära sig något på. Vi förändras och kommer lite klokare och starkare ur varje besvikelse om vi vill.

Flytt, inflyttningsfest eller planering av bröllop står på schemat idag. Det ser även ut som om det finns stabilitet kring dig. Om du funderar på flytt så titta runt och det ser ut som om det kan finnas en ny bostad ca 4 km från där du bor idag.

Sex och intimitet. Det finns en stark attraktion mellan dig och en annan person uttalat eller inte, men ni båda känner det och vet att det är så. Det kan även komma in ett flörtigt sms eller mejl från en ny person eller ett ex som hoppas på att återförenas med dig.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra) Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans)
Meddelande från andra sidan (ett meddelande från nära och kära på andra sidan) 125 kr.
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *