Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Igår var det terapi för mig och det är alltid så inspirerande och insiktsfullt att gå dit <3 Skönt att ha hittat rätt. Idag är det sjukhusbesök. Ikväll kommer jag sitta och kanalisera budskap från andra sidan. Jag har börjat erbjuda sittningar på distans.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb) FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om du funderar på detta med utbildning och någon har anmält sig till en sommarkurs eller workshop som kommer hjälpa dig framåt i det du vill åstadkomma. För andra handlar det om att du behöver mer tid för att komma underfund med vad som är rätt för dig utbildning eller arbete, men det kommer så stressa inte fram något.

Du behöver healing och inre arbete. Det är viktigt att du är tålmodig med dig själv och tar hand om dig själv med omsorg. Ta dig tid. Gör det du mår bra av så att du fyller på med energi.

Du känner en stark attraktion och dragning till en yngre person, men det ser ut som om det inte finns känslor mellan er än. Det ser ut som om ni behöver utforska detta mer och se vad detta är. Det kan även finnas en person du väntat på ett tag och hen hör av sig idag.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden

Kärleksläggning 190 kr Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra) Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Meddelande från andra sidan, 125 kr.
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *