Dagens budskap tisdag

Hej fina <3
Redan juli. Nymåne ikväll i kräftans tecken och solförmörkelse. Önska önska önska. Skriv gärna önskelistor och rena stenar och önskelistor. Mycket nytt som sagt och det kan kännas i kroppen. Jorda dig. Meditera.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )


Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack
Det ser ut som om mycket känslor rörande det förflutna kommer upp till ytan idag och det finns ett behov av att läka detta och sedan släppa det. För någon handlar det om att du jobbar med det inre och din inre balans. Det är utmanande, men du rör dig FRAMÅT. Du är på väg så bra jobbat.

Någon från det förflutna kan komma tillbaka till dig idag och detta rör om i hjärtat då det finns många ouppklarade saker mellan er och det behövs ett samtal innan ni kan gå vidare eller säga hejdå.. igen. Du är trött. Du är faktiskt helt slut och du behöver vila. Du är besviken på någon eller dig själv, men straffa inte dig själv pga det som hänt utan var förstående och älska dig själv lite mer. Gör sådant som du mår bra av.

Tvillingsjäl energi runt några idag. Ni har väntat och väntat och väntat.. och äntligen händer det något i form av kontakt eller att ni ses. Det ser ut som om ni sått ett frö och fortsätter vattna detta frö. Det kommer ge er en stabil relation även om det tagit och kommer ta tid.
För andra handlar det om att det finns ett romantiskt intresse, men denna person är inte den snabbaste när det gäller att agera. Orkar du vänta så finns det potential för er.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra) Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Meddelande från andra sidan, 125 kr.
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *