Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Budskapen kommer publiceras lite senare nu under sommaren då mina barn har sommarlov och är lediga hela sommaren. Helgerna är bloggfria.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com/ )
Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack
Du behöver få kontakt med din inre röst. Du är känslig, mottaglig och behöver tystnad och stillhet runt dig just nu. Gör inte för mycket utan prioritera saker och skriv en lista om du behöver.
Intuitionen och magkänslan är extra viktig idag. Du kan även få till dig meddelanden eller budskap idag så lita på de tecken du får. Tvivla inte för du vet vad som är vad.

En resa utomlands har precis avslutats eller så kommer någon resa iväg idag. Det kan även vara så att du får besök från någon idag som bor i ett annat land. Om du inte reser fysiskt så kan det handla om en inre resa som du gjort eller är på väg att göra. Det finns även ett behov av att påbörja något nytt i samma veva som något avslutats och det känns som om detta rör relationer.

Planera noggrant idag och lämna inget åt slumpen. Det är viktigt att ta små steg framåt och att vara tålmodig. Det är också viktigt med flexibilitet för du kan överraskas då. Det är även viktigt att kommunicera effektivt så att du uppnår den stabilitet och trygghet du behöver.

Kram ErikaNågra av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra) Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *