Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Tack för alla fina kommenterar, meddelanden och PM jag får från er läsare. Det värmer <3 Jag kommer försöka hinna med att blogga imorgon också, men sedan blir det nog en paus en dag eller två. 

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb) FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/ Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com/ ) (lånad bild)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om du funderar på detta med karriär och utbildning en hel del. Det finns en vilja att plugga, men en osäkerhet om du har råd med detta och om det är klokt. Det är viktigt att använda dig av lagen om attraktion här och visualisera den utgång du vill ha. Allt är energi och allt är möjligt,

Det finns ett behov av inre arbete vilket betyder tålamod och omsorg. Det är en process som kommer ta lite tid, men det kommer vara värt det. Vad du än läker eller jobbar på så är det inte riktigt klart än. Det ser ut som om det kan ta några veckor till, MEN du kommer komma dit.

Någon har fått nog och det finns vissa konflikter i luften just nu med dig själv (inre) eller med andra (yttre).
Det kan vara klokt att ta ett steg tillbaka och inte ge mer energi åt detta just nu. Det kommer bli bättre, men ibland är det bättre att bara låta det vara tills båda har lugnat ner sig. Om det är inre konflikter så se över hur du kan lösa detta.


Kram Erika

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra) Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *