Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Sommarlov för mina hjärtan <3 Hoppas sommaren bjuder på sol och bad. Jag kommer ta sovmorgon så ofta jag kan. Det kommer inte stressas i onödan och bloggandet blir när jag hinner.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )
(lånad bild)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Tvillingsjäl energi runt någon idag. Det ser dock ut som om det krävs lite mer balans mellan er innan du kan återförenas. Se till att jobba på att läka dina inre sår och triggers. Det är inte lätt och ofta tungt, men det kommer vara värt det även om det inte känns så just idag.
Andra av er bor tillsammans med er tvillingsjäl, men även där behövs inre arbete och att vara i balans känslomässigt. Arbetet är inte över bara för att man lever med sin tvilling utan det är en pågående process.

Någon har jobbat på bra med karma och är klar med viss karma. För andra handlar det om att se över vad du befinner dig nu och det ser ut som om en viss situation kan upprepa sig idag och att du blir påmind om en liknande händelse i det förflutna. Det betyder att du inte lärt dig det du ska riktigt än. Reflektera objektivt och se om du ser vad denna lärdom är så att den inte fortsätter repetera sig och så du kommer vidare.

Det ligger konflikter i luften idag mellan dig och en annan person, men det kan även handla om inre konflikter. Det kommer en lösning, men stressa inte fram en lösning bara för att. Ibland är vi inte överens med andra, men hitta en gemensam lösning och kompromissa om det behövs eller kom överens om att ni är ense om att vara oense.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Hur blir min sommar 150 kr (smygtitt på din sommar samt vad du ska tänka på)
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *