Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Studentfirande för min del idag, men inte mina barn utan en god väns son tar studenten. Tiden bara flyger förbi <3 Jag hoppas du får en fin dag med eller utan studentfirande <3

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du minns det förflutna idag. En specifik situation gör sig påmind och du känner dig emotionell och nostalgisk. Det är fint att minnas och dessa minnen kan vara smärtsamma ibland, men se helheten och ta till vara på de bra stunderna. Tänk på hur långt du kommit sedan dess och hur denna situation hjälpte dig framåt.

Denna dag är en nystar för många. Det är ett avslut på ett kapitel och början på ett nytt. Detta är något du väntat på så det kommer gå bra. Ta steget. Du har allt du behöver för att lyckas och för att ta vara på denna möjlighet.
För andra handlar det om att du ser ditt barn ta ett nytt steg i livet och det kan kännas känslosamt, men det kommer gå bra.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Hur blir min sommar 150 kr (smygtitt på din sommar samt vad du ska tänka på)
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *