Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Sista riktiga dagen i skolan idag för mina barn innan sommarlovet. Jag kommer vara ledig under sommaren vilket betyder att jag inte kommer blogga eller ta emot läggningar. Det kommer meddelas när på min FB sida.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )
(lånad bild)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

En önskan går i uppfyllelse eller så kommer någon med present eller överraskning idag. Det kan även vara så att du får en positiv/glad nyhet så vad det än handlar om, ta emot och känn glädjen.

Det behövs balans och jämvikt idag. Det är viktigt med lagom mycket av allt. Det ser ut som om lugn och tålamod är viktigt med dig själv och andra. Det är okej att inte ha alla svaren, men det kommer. Detta kommer ge dig inre lugn vilket även speglas i det yttre.

Det ser ut som om vissa saker kommer vara utmanande idag och det kommer få dig att behöva tänka till och kanske ändra vissa synsätt och tankar om dig själv och ditt liv. Det är inte lätt, men var tacksam för alla erfarenheter och lärdomar du får. Någon kommer ha en aha upplevelse angående en person eller situation.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Hur blir min sommar 150 kr (smygtitt på din sommar samt vad du ska tänka på)
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.comLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *