Dagens budskap

Hej fina ♡♡

Jag har varit frånvarande några dagar och kommer vara det ett tag till då jag behöver vila och ta hand om mig själv. Inga budskap under helgerna till att börja med. Jag tar inte emot beställningar på helgerna heller. Dagens budskap kommer när jag orkar med.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )
(lånad bild)


Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Många går igenom en utmanande och transformerarande tid nu och även idag. Det kommer bli bättre. Tänk på denna tid som en del av din utveckling och att du behöver förberedas inför något nytt. Det är även viktigt att se denna tid som en lärande tid. Du behöver inte veta allt. Svaren kommer till dig när du minst anar det. Sitt i tystnad och tillåt dig själv att känna och tänka det som kommer din väg. Forcera inte och kontroller inte.

Det ser ut som om förberedelser inför fest och firandet står på schemat idag. Det ser också ut som om detta kommer få dig att träffa släkt och vänner som du inte träffat på länge. Njut av detta när det kommer din väg. Detta kommer ge dig lite extra energi. Stressa inte i önödan!

Meddelande angående pengar eller ett erbjudande angående arbete kommer din väg. Det kan även handla om ett meddelande från en person som du väntat på. Det har tagit tid och det har varit utmanande. Denna person är inte densamma och du kan lite på hen.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Hur blir min sommar 150 kr (smygtitt på din sommar samt vad du ska tänka på)
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *