Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Nymåne igår. Så mycket ångest och tunga känslor innan gårdagen, men har stannat i ångesten vilket inte är det roligaste. Det hjälper. Suttit ute i naturen också <3

Tack till dig som kommenterar, mejlar, läser dagens budskap och som beställer personliga läggningar. Tack <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )
(lånad bild)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Själsfrände energi kring dig idag. För några handlar det om att du träffat eller är tillsammans med någon som får dig att må bra och ni har ett starkt band som ni inte vill bryta på något sätt. Ni vill vara tillsammans hela tiden. Ni har en bra stabil grund med mycket kärlek och passion. För andra handlar det om att göra ett val mellan i kärlek, antingen om du ska stanna eller lämna eller mellan två personer. Lyssna till ditt hjärta för då blir det rätt. Låten lyssna till ditt hjärta med Friends kan ha ett meddelande till någon angående din situation.

Du rör dig mot lugnare tider efter en svår eller utmanande tid. Det kommer kännas lättare och lättare och du kommer se saker som dem är. Ditt sätt att tänka är friare och öppnare. Se framåt och lyssna till andra, men inte för mycket så att du förlorar din egen kraft. Lita på din intuition.

Det ser ut som om ny möjlighet kommer din väg idag eller så får du höra om något nytt som fångar ditt intresse, men om det känns rätt så gå efter detta. Det ser även ut som om denna möjlighet kommer gynna din personliga utveckling och andlighet på något sätt.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Hur blir min sommar 150 kr (smygtitt på din sommar samt vad du ska tänka på)
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *