Dagens budskap måndag

Hej <3

Måndag igen. Härligt eller hur? Nymåne också i tvillingarna. En kort vecka för många av oss igen. Jag vet inte hur mycket jag kommer hinna med att blogga denna vecka, men det visar sig.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du känner dig trött, ångestfylld och uppgiven, men ge INTE upp. Ge inte upp dina drömmar. Sikta mot stjärnorna. För någon specifik så handlar det om att gå ut på kvällen för svaret du söker kommer till dig genom att titta på sjärnorna eller himlen. För någon annan handlar det om att du kommer se en stjärna när du minst anar det och där har du ditt tecken.

Återförening med någon för någon. Denna person är inte densamma längre utan har mognat och funnit en inre balans vilket kommer gynna er båda. Låt inte det som hände påverka er om du väljer att börja om med denna person.
Om det inte handlar om en återförening handlar det om att du har börjat hitta din inre balans igen vilket leder till en yttre balans också. Du har inget behov av bekräftelse från andra. Du har fokus och koncentration och kommer framåt.

Det är viktigt att du har en optimistisk inställning och att du tänker positiva tankar så att du påskyndar den utgång eller resultat du önskar.
Det ser även ut som om någon av er kommer få en häst ni drömt om eller vill ha. För andra handlar det om att du börjar kommunicera med djur, framför allt hästar.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *