Juni

Hej fina <3

Ny månad vilket är spännande då det finns så många möjligheter framför oss. Tänker skriva ett kort allmänt budskap inför vad som väntar juni. Ta det som resonerar.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )

Juni
Ta det som resonerar, lämna resten -tack

Vägskäl och val är centralt denna månad. Det kan handla om ett eller flera områden i ditt liv. Du känner att du sitter fast mentalt, men det är bara en känsla och inte ett faktum.

Hemligheter avslöjas och du behöver fråga dig själv vad som är okej eller inte. Lita på din magkänsla angående något eller någon. Om det inte känns bra är det inte bra.

Något är på väg att avslutas och du kan känna dig väldigt trött och uppgiven, men detta är en process. Du kommer komma framåt. Detta är det sista krafttaget nu.

Kommunikation fram och tillbaka med någon yngre person. Var ärlig och säg vad du tycker och tänker, håll inte tillbaka bara för att eller för att undvika konflikter.

Visa dina känslor öppet och var sann mot dig själv. Låt ingen stoppa dig från att känna det du vill. Låt ingen säga att du är för känslig eller känner för mycket för du är vacker som du är.

Överraskning i kärlek och det ser även ut som om ett ex kan komma tillbaka i ditt liv. För andra handlar det om en själsfrände energi runt dig. Du kommer känna en stark dragning till hen.


Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *