Dagens budskap

Hej fina <3

Ny månad. Ett nytt kapitel. Vad vill du att denna månad ska bestå av? Vad ska du skriva för något detta kapitel? Var öppen för att ta emot det som kommer din väg. Jag önskar dig en fin start på denna månad samt en månad med mycket kärlek, glädje, ro.

Jag kommer skriva ett nytt inlägg för vad som väntar i juni då det ser ut som om det kommer bli några överraskningar.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Någon situation får dig att känna dig trött och orkeslös. Det ser ut som om du gav mycket av dig själv, men fick lite eller inget tillbaka. Det är dags att sätta gränser, säga nej och kanske hejdå.

Det ser ut som om du kommer uppnå någon slags balans idag. Det ser ut som om någon konflikt kommer lösas också, men behåll ditt lugn och tålamod. Stressa inte utan försök se helheten här.

Det finns något som behöver mer tid för att mogna eller förbättras. Det är viktigt att du tar hand om dig själv under denna tid med omtanke. Det kommer bli bra, men skynda långsamt. Ta hand om ditt inre och gör det till prio nummer 1. Det andra kommer sedan blomma eller komma till dig.

Kram Erika

För personliga läggningar mejla mig tarotandangels@yahoo.com eller se min fb sida (www.facebook.com/tarotangelslove)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *