Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Äntligen fredag. De flesta av oss har haft en kort vecka. Jag har njutit och ska lyssna på lite fler intressanta avsnitt och föredrag idag.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Många tvillingsjälar har kontakt idag genom drömmar, telepati eller genom sms. Det ser ut som om det finns en annan balans och medvetenhet än innan. Det finns en inre harmoni och balans vilket gör att några kommer ha mer kontakt här i 3D.

Det finns en yngre person som behöver dig idag för känslomässigt stöd. Det kan även vara ett romantiskt intresse som bjuder ut dig på en dejt. Du och denna person delar ett känslomässigt band som skapar nyfikenhet och närhet.

Du funderar på detta med trygghet och stabilitet inför framtiden gällande det ekonomiska, men även det känslomässiga. Det kommer stabilitet och framgång med tiden så oroa dig inte. Våga ta risker för att uppnå det du vill. Våga följa din passion och vilja. Var målinriktad och uthållig. För det behövs hopp, tro och att inte ge upp trots motgångar för som sagt det kommer framgång.

Kram ErikaNågra av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *