Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Jag hann med dagens budskap idag också <3 Jag hoppas de flesta av er njuter av ledigheten och om du jobbar idag så hoppas jag du får en bra dag på jobbet 🙂 Jag ska vila idag och lyssna på lite olika föreläsningar och skriva lite om tvillingsjälar också. Det är ett spännande och stort ämne som är viktigt för mig.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det är viktigt att du spenderar tid tillsammans med din partner eller vänner idag och det är viktigt att ni tar er tid för detta och prioriterar varandra. Om det varit mycket i veckan så ta idag att umgås, prata och dela med er av era erfarenheter och upplevelser. Det är lätt att rutiner och vardagen tar över och att ni inte hinner med samtal, men som sagt ge någon din fulla uppmärksamhet idag även om det bara handlar om någon timme.

Du får en aha upplevelse idag angående något som får dig att ändra din syn eller åsikt om detta. För några handlar det om att du inser något om dig själv och att du befriar dig själv från begränsande tankar om dig själv och ditt liv. Du behöver vara mer sann mot dig själv och andra idag. Det finns ett behov av att helas och läka.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Love bundle 200 kr (2 budskap, en affirmation samt en spådom)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *