Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med dig. Här är det bra. Jag vet inte om jag hinner med dagens budskap imorgon, men det kommer på fredag och eventuellt i helgen. Nästa vecka får jag se om jag hinner. Tack för att du läser mina budskap <3 Jag började med budskapen för att hjälpa och hoppas jag har kunnat hjälpa någon med mina budskap <3


Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )

Dagen budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Var öppen för kommunikation och det gäller båda att tala och lyssna. Lyssna för att förstå och inte för att ha rätt. Ett hälsning från andra sidan kan komma idag eller så hör ett ex av sig till dig som du väntat på. Vad det än är så se till att du är mottaglig för det. Det är viktigt att du är ärlig och säger din sanningen även om det är jobbiga och tunga känslor. Du vinner inget på att hålla inne med dina tankar och känslor.

Det finns en möjlighet runt dig idag så fånga denna för du vet ej vad det kommer leda till i slutändan. Det finns inspiration och insikter kring dig också vilket kommer skapa en chans du väntat på. Vad det än är så ta steget ut.

Det behövs balans idag och det är viktigt att du omger dig med personer som bidrar till denna balans och harmoni. Säg nej till drama och personer som inte respekterar dina behov. Det ser även ut som om självkärlek är viktigt idag och det handlar om att göra det som du mår bra av, sätta gränser, vara sann mot dig själv mm. Njut av det som sker och du behöver inte forcera något utan häng med i det som sker.

Kram ErikaNågra av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Love bundle 200 kr (2 budskap, en affirmation samt en spådom)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *