Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Tack till alla er som kommenterar, skickar PM, mejl och som beställer läggningar av mig <3 .

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill
(https://tarotandangels.podbean.com/ )

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det finns någon i din närhet som sårat dig eller tagit dig för givet och det är okej att säga nej och sätta gränser för dina känslor och din energi är det viktigaste. Du behöver inte få dåligt samvete eller känna skuldkänslor för att du tar hand om dig själv och dina behov. Det är viktigt att du läker detta sår och det kan du göra genom att bära en kristall eler två, men inte för många då det skapar motsatt effekt. Det går även bra att tillkalla Ärkeängel Rafael eller Chamuel. Ett annat sätt är att vara i dina känslor, acceptera dessa tills det känns lättare.

Det finns två personer runt dig idag. En av dess är du mer attraherad av medan den andra ger dig mer på ett känslomässigt plan. Det finns inget rätt eller fel. Det känns som om någon önskar du kunde få båda dessa i en person (använd dig gärna av lagen om attraktion) och det känns som om ingen av dessa är rätt. Gå vidare isåfall.

För någon handlar du om att du får ett meddelande av någon du varit attraherad av och nyfiken på ett tag. Du funderar om detta är något att bygga vidare på och det ser ut som om det finns potential på ett känslomässigt plan också och inte bara fysisk attraktion utan en djupare attraktion.

Kram ErikaNågra av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Love bundle 200 kr (2 budskap, en affirmation samt en spådom)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *