Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Hur är det? Ny vecka igen 🙂 Tiden bara rusar iväg. Denna helg har jag lyssnat på många intressanta intervjuer och föredrag online vilket är praktiskt. Det har blivit många tankar om detta med förlåtelse som jag skrivit ner och kommer använda detta material i min bok. Min bok kommer handla om min andliga resa, ångest och livet 😀

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill.
(https://tarotandangels.podbean.com/ )

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du funderar, analyster och tvivlar just nu. Du försöker fatta ett beslut, men du krånglar till det för dig själv. Du känner dig låst tankemässigt så vänta tills du känner dig lugnare. Det finns inget rätt eller fel utan ta en paus från tankarna och låt saker och ting utveckla sig av själv. Även om det verkar svårt nu så är det bättre att släppa taget och se tiden an.

Ett erbjudande kommer in angående arbete antingen ett nytt arbete eller en löneförhöjning eller bonus. Det ser ut som om du kan skörda frukterna av hårt arbete. Det kan även vara så att det kommer in ett projekt idag och du funderar på om du ska investera i detta eller inte.

Du är viljestark, övertygande och målmedveten. Du är sann mot dig själv oavsett vad andra tycker och tänker. Lita till din egen kraft och använd din energi på ett bra sätt. Det är viktigt att du står på dig. Kompromissa inte om sådant du inte vill kompromissa om. Du är stark. Du är en krigare.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Love bundle 200 kr (2 budskap, en affirmation samt en spådom)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *