Dagens korta budskap söndag

Hej fina <3

Hoppas du njuter av helgen och att du får en fin dag. Idag är det födelsedagskalas samt vila. Vi ska städa lite också för det är så skönt att städa bort gammal energi <3

Mors dag också. Till världens bästa mamma Kerstin,
Tack för alla skratt, minnen och de många tårar du delat med mig. Tack för allt stöd även fast du inte alltid förstått eller hållt med. Tack för din kärlek som jag aldrig tagit för givet. Tack för att du är du. Jag önskar du kunde se hur vacker du är för ditt självförtroende har varit något du kämpat med i ditt liv. Jag älskar dig.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Denna korta dik för bli en del av dagens budskap

“She found herself
over a long
and treacherous road
and the more
treacherous 
the road became,
the more of
herself
she found.”
av Atticus

Visa dina känslor öppet, göm inte dessa för dina känslor gör dig vacker och till den du är. Det finns vissa som inte föstår och de kommer aldrig förstå, men dessa personer är inte dina människor ändå. Var runt personer som kommer uppskatta dig. Lita på det du känner. Låt ingen hindra dig från att känna och vara den du är.

Något behöver avslutas idag eller rensas ut så att något nytt kan komma din väg. Det kan handla om en person, situation eller energi i ditt hem. Håll inte fast vid saker du inte längre har nytta av och detsamma gäller tankar och känslor.

Kram Erika
För personliga läggningar se Tarot and Angels
www.facebook.com/tarotangelslove
eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *