Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Äntligen fredag och hoppas du mår bra och ser fram emot helgen. Det gör jag för jag ska vila och vila. Det är viktigt att fylla på med energi. Det blir även att spela lite och umgås med vänner. Det kommer ett budskap imorgon eller söndag.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du rör dig mot lugnare tider och det som varit svårt blir lättare och mer klarhet kommer din väg. Det ser även ut som om det finns vissa relationer som kommer stabiliseras och bli lättare och inte lika tunga eller förvirrande.

Någon ska ut och resa i helgen. Det ser ut som om det är en kryssning av något slag till Finland eller inom Europa. Det kommer bli lugnt och skönt. Se till att vila och njut. Om det inte är en kryssning så åker du till landet där du laddar batterierna.

Det finns mycket känslor här och det finns en risk att du känner dig överväldigad och inte riktigt vet vad som är vad. Det finns också mycket kärlek och det är viktigt att du njuter och inte ger upp din frihet eller självständighet. Trygghet kan du få ända utan att behöve ge upp något och var dig själv. Var ärlig med dina känslor.

Det finns en själsfrände i ditt liv som du har en romantisk relation med. Ni har ett starkt själsligt band, men även fysiskt. Ni gillar att vara med varandra och om ni får bestämma spenderar ni all er fritid med varandra. Ni har bara ögon för varandra. Om du är singel kan du träffa en själsfrände idag som du är intresserad av romantiskt.

Det kommer in ett meddelande idag och detta är rakt på sak och ärligt. Det finns inget skitsnack här eller något som är inlindat i bomull utan det som står skrivet i meddelandet är det som gäller.

Kram Erika
Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Love bundle 200 kr (2 budskap, en affirmation samt en spådom)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *