Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med dig och att din vecka varit bra hittills. Jag ska inte göra någonting alls idag vilket är så viktigt. Jag börjar må bättre nu, men är fortfarande väldigt trött.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap 
Ta det som resonerar, lämna resten – tack 

Någon flyttar eller blir sambo och detta är något du väntat på ett tag nu och äntligen händer det. Detta är en nystart för dig och du kommer känna dig inspirerad och få mer energi. Du kommer må bättre så ta till  vara på denna energi. 
Det kan även komma in något nytt karriärsmässigt så ett nytt jobb, tjänst eller så kommer du börja studera och du får veta att du är antagen till kursen. Du kommer fixa detta galant. 

Det finns vissa saker som kommer komma upp till ytan idag och det kan även vara så att det finns vissa hemligheter som du inte vet om. Det är viktigt att du litar på din intuition och är sann mot dig själv för du vet vad som är vad. Du visste om att det fanns saker som skulle komma fram, men du valde att ignorera det. Du har ett val här och var sann mot dig själv. 

Du behöver ta en paus och vila. Det är också viktigt att du är sparsam med din energi och verkligen umgås med personer som får dig att må bra. Det finns inte tid eller utrymme får drama och negativitet. Ta hand om dig själv först. Det är inget att ha dåligt samvete för. 

Kram Erika 

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Love bundle 200 kr (2 budskap, en affirmation samt en spådom)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *