Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Hoppas din start på dagen har varit bra. Jag hoppas jag kan gå ut lite grann idag efter en tid av isolering pga sjukdom.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du behöver lita på din magkänsla i någon situation nu och du ska inte tveka. Ignorera inte denna magkänsla du har för där har du svaret eller nästa pusselbit. Det är viktigt att du följer den inre vägledning du får.

Det kommer en förändring din väg och detta gäller ett eller flera områden i ditt liv. Omfamna detta för det är menat för dig. Du har stöd från universum. Om det känns jobbigt eller skrämmande så är du redo. Släpp din rädsla och följ ditt hjärta. Du är redo för allt som kommer din väg.

Du har letat överallt när det gäller kärlek och har varit singel ett tag för du inte hittat någon som matchar dig, men idag träffar du en äldre person som får ditt hjärta att slå fortare. Det kan även vara så att du behöver vara mer mogen idag känslomässigt då det finns vissa personer i din närhet som inte är lika mogna.

Kram ErikaNågra av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Love bundle 200 kr (2 budskap, en affirmation samt en spådom)
Miniläggning tvillingsjälar 150 kr (sammansatt energi och framtid)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *