Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Jag hoppas du mår bra och har haft en fin vecka hittills. Det är fortfarande sjukstuga här och det gör så att min tid är begränsad.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det kan kännas utmanande just nu, men tänk på att detta är en del av en större plan. Du går igenom detta nu så att du kan växa och utvecklas. Istället för att se det som en utmaning eller en svår tid försök att se det som något positivt och en möjlighet att utvecklas. Du kommer se på saker och ting från ett annat perspektiv vilket kommer hjälpa dig framåt.

Du känner att du sitter fast mentalt just nu, men även fysiskt så det kan vara så att någon annan har makten över dig och ditt mående omedvetet. För någon handlar det om att du inte kan ta dig från en plats fysiskt då du är beroende av någon annans inkomst eller liknande. Det kan även handla om att du inte kan ta dig vidare pga ekonomi o dylikt. Det kommer reda ut sig för dig. Du kommer få svar och hjälp.

Du har alla möjligheter i världen, men det är som om du inte riktigt ser detta då du är så fokuserad på två saker. För någon handlar det om karriär och för andra handlar det om relationer. Gör ett medvetet val och bestäm dig så att du lättare hanterar allt det som sker runtom dig just nu då det är en del att bita i. När du väl gjort valet kommer det kännas lättare.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Love bundle 20 kr (2 budskap, en affirmation samt en spådom)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


8 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

  1. Camilla skriver:

    stort tack!jag är så precis där!hjälp mej att 🌻vi levde i hop för 26 år sen🕸🦆han äter upp mej ..det är ej jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *