Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Hoppas du har en fin morgon och att du får en bra start på denna vecka. Här är det sjukstuga…


Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten -tack

Du har kraften och magin att skapa något nytt.. eller snarare vad du vill. Du behöver inte oroa dig eller tveka utan bara tänk på vad du vill manifestera. Fokus och tillit. Det kan även vara så att du manifestera något för ca 6 månader sedan som kommer din väg idag och du får något av en aha upplevelse.

En kärleksförklaring från en familjemedlem, romantiskt intresse elle partner kommer din väg idag. Någon blir utbjuden på dejt idag eller har precis börjat dejta någon, men du känner mer och mer hur detta är någon för dig då denna person får dig att känna saker som du inte känt förut. Du känner att det finns balans här och ni kan uttrycka er på ett öppet och kärleksfullt sätt utan att det känns konstigt. Ni förstår varandra på djupet.
För andra handlar det om du har börjat älska dig själv och vem du är. Du förstår att du är värd det bästa på ett djupare plan och det är inte längre bara något du säger utan du verkligen KÄNNER det. Du vill inte ha kärlek om den inte är villkorslös, balanserad och förstående.

Någon behöver ge sig själv en klapp på axeln för den resa du gjort hittills. Du behöver därför ta en paus och reflektera över vad som hänt och hur långt du kommi för det kommer ge dig klarhet och du kommer veta vad du behöver göra.

Kram ErikaNågra av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Love bundle 20 kr (2 budskap, en affirmation samt en spådom)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *