Dagens korta budskap

Hej fina <3

Hoppas du njuter av dagen och resten av helgen. Igår hjälpte jag en vän så att hon äntligen kan träffa den hon älskar <3 Kärlek är härligt.


Här kommer dagens korta budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Acceptera dina känslor och tillåt dig själv att vara glad. Det känns som om någon av er har glömt bort hur det känns och inte riktigt vågar lita på detta som kommit din väg, men det är sant. Det är verkligt och du behöver inte tveka.

Någon i din närhet (eller du) är rädd och behöver släppa denna rädsla för just nu stoppar den hen från att leva och känna fullt upp. Hen har byggt upp skyddsmurar, lovat sig själv att aldrig vara med om en liknande situation igen .. Dock befinner hen sig i en liknande situation och det förflutna gör sig påmint. Hen vill inte riktigt ta fighten och backar, men kan samtidigt inte ge upp..

Kram Erika

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens korta budskap

  1. Annika skriver:

    Hej hej. Om man har lite frågor om både vad som ska hända framåt sant saker som har hänt och om kärlek. Bokar man ett längre möte då.
    Mvh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *