Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Vilken lättnad jag känner just nu över att vissa positiva besked som kommit min väg <3 Hur har din vecka varit? Jag hoppas du har haft det bra och om det inte varit bra så hoppas jag att helgen blir bättre.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det kan känns som om saker och ting står stilla och inget händer, men idag kan det kännas som om allt händer på och en samma gång. När en dörr stängs så öppnas en ny dörr när du minst anar det. Du kommer “step in” i ljuset och verkligen känna dig som hemma.

Lita på din egen inre styrka. Du har styrkan och kraften att möta dina inre rädslor och begränsningar. Du kan möta alla hinder på vägen för du har uthålligheten som krävs. Ta risker och stå på dig. Det är även viktigt att du släpper något gammalt som styrt dig och det ger dig ny kraft. Du trivs av en stark känsla av att handla på ett visst sätt.

Ta vara på din kreativitet nu och uttryck din passion. Du kan upptäcka nya talanger hos dig själv idag eller komma till någon insikt. Du har en stark drivkraft och vet vad du bör göra härnäst.

Någon går igenom något svårt, men saker och ting kommer förbättras. Det kan ta tid och du kommer behöva jobba hårt och lägga ner mycket tid på detta, men det kommer vara värt det. Ge inte upp. Det finns hopp.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


4 svar på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *