Dagens budskap 2/5

Hej fina <3

Ny månad och ny energi vilket är härligt. Vad vill du uppnå denna månad och vad är dina intentioner? Visualisera..fokusera på det du vill ha. Det finns inga begränsningar.. tänk och dröm stort.

Idag är det någons födelsedag. En person som betydde mycket för mig, men som inte längre är en del av mitt liv pga hens egna handlingar. Jag hoppas hen har det bra vad hen än är idag och att livet är snällare mot hen. Att solen lyser på dig och att du känner en värme runt dig speciellt denna dag.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Här var det en blandad kompott..

Det första är att jag ser seger.. Du kommer nå ett delmål idag eller inse vad du behöver göra för att nå ditt mål. Det finns även en person runt dig som kan hjälpa dig vidare. Det är viktigt att du verkligen rör dig framåt med hjälp av denna person.

Du har genomgått en förvandlig vilket har gjort dig ödmjuk.. Du har arbetat med din egen andliga och personliga utveckling och uppnått ett mål. Fortsätt vara spontan, kreativ, generös och full av energi. Du är en förebild för många och inspirerar andra runt om dig. Fortsätt att uttrycka dig och kör ditt race.

En förändring i ditt kärleksliv då det ser ut som om det kommer in en ny person i ditt liv.. En ny relation tar sin början och denna relation är annorlunda och det är som om du visste detta från första början. Ni delar ett starkt band och det finns balans och harmoni mellan er som du inte ens trodde var möjligt.

För andra handlar det om självkärlek och att du äntligen hittat din inre balans och känner så mycket kärlek till dig själv och andra. Kärleken finns alltid runt dig..och med dig och du vet att allt handlar om kärlek i slutändan. Inget annat betyder någonting.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

5 reaktioner på ”Dagens budskap 2/5

  1. Gunilla Krafft skriver:

    Hej jag skulle gärna få den där du tittar på min väg, nu framåt och potential.. Och just om en flytt till Orsa och när om du kan få in något…. ….Och mitt ex och jag…. Kämpat så för att få hitta ett eget hem där jag kan få ro , med ett eget hus och tomt att hyra, och lite avskilt och naturnära och även jobb i samma stad…..Några kilometer utanför stan.. Blev kanske för mycket specificerat.. Men det är detta som jag inte kan släppa , men börjar bli så uppgiven och trött och rotlös.. jag är och alltid varit en positiv person…Så skulle vara så tacksam för klara svar!!!Jag har inte swish men kan ta föra över till ett konto från dig… Har du någon tid ….Med vänlig hälsning Gunilla Krafft. Med vänlig hälsning….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *